Uskoro
Najnovija slika Kontakt
Izaberi: Vaša poruka:


GSM
+385918922327
O nama
xtreme, nightmare stage & flexUNIT-X je plesna skupina iz Splita koja se sastoji od 10 plesaca koji se bave breakdanceom (bboyingom), hiphopom, discom, houseom i sličnim plesnim stilovima.

Osnovan je krajem 2004. godine kao breakdance crew kojeg su sačinjavali Flex i Xtreme. 2005. godine pridružuje se i Nightmare Stage a 2006. u crew ulazi i prva članica Antonia. Tijekom te dvije godine crew se natjece na brojnim domaćim i međunarodnim natjecanjima. Novi oblik Unit-X crew dobiva početkom 2007 dolaskom 6 novih članova - Swoop, Thickness, Deana, Kaja, Tina i Future. Ovim dolascima crew počinje djelovati kao mixed style crew.

Unit-X Battle Time 3 Whole In One Show Winners
Nakon ljeta 2007. Unit-X postaje crew od 8 plesača, jer u crewu više nisu Antonia i Nightmare Stage. U studenom 2007. godine crew-u se prikljucuje Flit, i postaje službenim članom u siječnju 2008.
U listopadu 2009. godine crewu se pridružuju 2 nova člana, to su Domo i Jaje, dok Deana više aktivno ne sudjeluje u radu crewa.
U novom desteročlanom obliku Unit-X se prijavljuje na prvu hrvatsku verziju Got Talent showa, Supertalent Nove TV. U showu je Unit-X dospio do finala i osvojio 7. mjesto predstavivši se tako široj javnosti i na taj način zaradio mnoge simpatije gledatelja diljem Hrvatske a i šire.  Trenutno crew djeluje kao svestrana plesna skupina nastupajući na raznim događajima i natjecanjima.
 
MP3 player
Make sure you have at least Flash Player 7. If not,please download.


hosted by


SuradniciSponzori
Prijatelji
 
RSS Newsfeed
2010 ©